Skip to main content

Grand Prix Radio

Grand Prix Radio luisteren

Grand Prix Radio

Danceable Hits, Classics & (premium) F1

Links


Gerelateerde zenders


Danceable Hits, Classics & (premium) F1
Grand Prix Radio - Live F1 WK GP 2024 Formule 1 updates, luister live web radio en de F1 aan Tafel podcast voor Olav Mol & Jack Plooij live commentaar. Volg Max Verstappen radio live
formule1, praat, sport
Welkom bij Grand Prix Radio - de ultieme online radiozender voor autosportliefhebbers! Als je op zoek bent naar de meest meeslepende en actuele manier om het Formule 1 WK 2023 te volgen, dan is er geen betere optie dan onze internetradio. Luister en beleef de spanning alsof je zelf op het Circuit Zandvoort bent!

Waarom is Grand Prix Radio zo goed om online naar te luisteren? We hebben een aantal onweerstaanbare redenen voor je:

Live F1 WK 2023: Bij Grand Prix Radio zijn we er trots op dat we je de spannendste momenten van het Formule 1 Wereldkampioenschap 2023 rechtstreeks naar je oren brengen. Onze live-uitzendingen zorgen ervoor dat je niets hoeft te missen van de snelste en meest spectaculaire races ter wereld.

Volg (premium) Formule 1 updates: Wil je op de hoogte blijven van alles wat er in de Formule 1 gebeurt? Bij Grand Prix Radio voorzien we je van premium updates over je favoriete coureurs, teams en alle actie op en naast de baan. Zo ben je altijd goed geïnformeerd!

Luister live web radio: Dankzij onze geavanceerde online streamtechnologie kun je waar dan ook ter wereld genieten van onze live web radio. Of je nu onderweg bent, thuis of op kantoor, je bent slechts een klik verwijderd van de meest opwindende Formule 1-momenten.

F1 aan Tafel podcast voor Olav Mol & Jack Plooij live commentaar: Als kers op de taart bieden we je ook de mogelijkheid om te genieten van de F1 aan Tafel podcast, waar de iconische stemmen van Olav Mol en Jack Plooij tot leven komen. Deze ervaren commentatoren nemen je mee in de wereld van de Formule 1 en voorzien de races van deskundig en gepassioneerd commentaar.

Grand Prix Radio is dé bestemming voor Formule 1-fans die op zoek zijn naar een complete en meeslepende ervaring. We combineren het gemak van online luisteren met de meest up-to-date informatie, waardoor je geen moment van de actie hoeft te missen.

Dus, vergeet niet om zondag 27 augustus om 15:00 uur naar Grand Prix Radio te schakelen voor de GP Nederland op Circuit Zandvoort. Het belooft een spektakel te worden, en je wilt er zeker van zijn dat je er niets van mist!

Waar wacht je nog op? Stem af op Grand Prix Radio en ervaar de opwinding van de Formule 1 als nooit tevoren. Het ultieme geluid van de motorsport wacht op jou, waar je ook bent. Verbind je met ons via internet en laat de spanning beginnen!
https://twitter.com/grandprixradio
https://twitter.com/grandprixradio

Luister live radio op internet

pagina delen